bemutatkozás

Társaságunk 1991-ben alakult, alapító tagja a Krasznamenti Mg.Tsz. és 6 magánszemély volt.
Jelenleg cégünk az UBM Csoport kizárólagos tulajdonában áll.

Telephelyünk Mátészalkán, a Meggyesi úton, a Nyírbátor felé vezető 471-es főút mellett helyezkedik el, ahol a takarmánygyártó-és terményszárító üzem, a raktárbázis található, valamint itt alakítottuk ki a társaság számviteli- és üzemirányítási központját is.

Az Agromix Kft. fő tevékenysége haszonállat-eledel gyártás és értékesítés, továbbá foglalkozunk szemes termény felvásárlásával, szárításával, tárolásával és kereskedelmével is.

A takarmánygyártás magában foglalja a broiler csirke-, pulyka-, vízi szárnyas- és sertés takarmánykeverékek teljes skáláját.
A kiváló minőségű termékeink mellett a partnereink számára tanácsadói szolgáltatást is nyújtunk, illetve egyedi, vevőre szabott megoldásokat kínálunk a fenti állatfajok számára.

A speciális, magas beltartalmú takarmányaink gyártáshoz szükséges gabona alapanyag beszerzés tekintetében kiemelt fontossággal bír az alapanyag minősége és nyomon követhetősége.

Gabona alapanyagaink felvásárlása és tárolása 2 termelési körzetben történik:

– Mátészalka és környéke

– Nagyecsed és környéke

Az Agromix Kft.-nél az alapítástól kezdve folyamatosak a beruházások és technológiai fejlesztések, melyek fő célja a munkafolyamatok korszerűsítése, modernizálása, gördülékennyé tétele. Beruházásainknak köszönhetően folyamatosan javítjuk a termékeink amúgy is kiemelkedő minőségét, elősegítve azok egyedülállóságát és más termékekkel szembeni versenyképességét.

A takarmányok gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a késztermékeink Salmonellától, hozamfokozóktól, és antibiotikumoktól mentesek legyenek.

Társaságunk a térségben lévő hazai partnerek mellett export piacra is dolgozik (Románia Szlovákia), ahová a gyártásunk 25-30%-át értékesítjük.

Kapcsolódó vállalkozásunk

A Szalka-Team Kft. 1999-ben alakult, és szintén a Nyíri család kizárólagos tulajdonában áll.

A telephely a Nagyecsed és Fábiánháza közötti út mentén helyezkedik el, ahol a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával felszerelt baromfitelep, egy terményszárító üzem és folyamatosan bővülő raktárbázis is található.

Hitelességünket még inkább erősíti, hogy új termékeink bevezetése előtt ezen a baromfitelepen folyamatosan leteszteljük, és tökéletesítjük a takarmányokat a piacra való bevezetés előtt.

Szalka-Team

Mezőgazdasági, Termelő és Értékesítő Kft.

székhely:
4700 Mátészalka, Nyár u.33.
telephely:
4354 Fábiánháza, 0382/3 hrsz.
ügyvezető:
Nyíri Mihály
telepvezető:
Meczner Antal
adószám:
11887999-2-15
email:
agromix@enternet.hu
telefon/fax:
06 44 500 103, 06 44 345 468
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
Szalka-Team Kft.
© 2017. Agromix Kft. Minden jog fenntartva.
Agromix Terményszárító és Takarmánykeverő Kft.