minőség biztosítás

A mai, modern állattenyésztés eredményességének kulcskérdése az etetett takarmányok minősége, melyre kiemelt figyelmet fordítunk magas színvonalú munkavégzésünkkel.

Célunk az iparágban elfoglalt helyünk megtartása és helyzetünk további erősítése, a vevői igények magas szintű kielégítésével, a vevői megelégedettség elérésével, amelyhez a stabil, megbízható minőségen, vevőink pontos kiszolgálásán és a korrekt ár és értékarány megtartásán keresztül vezet az út.

Kiemelt célunk, az élelmiszerbiztonság és ezen keresztül az emberi egészség védelme, amelynek érdekében, a törvényi előírások betartásán túl, folyamatos feladatnak tekintjük a már kialakított és bevezetett HACCP rendszer megfelelő szintű működtetését, és továbbfejlesztését.

Minőségpolitikánk meghatározó eleme a folyamatos fejlesztés és fejlődés, amelyet a legújabb kísérleti eredmények alkalmazásával, az alapanyagok palettáján megjelenő új termékek felhasználásával, a takarmánykeverő üzem folyamatos technológiai fejlesztésével, az infrastruktúra színvonalának javításával és szakembereink, munkatársaink tervszerű, rendszeres képzésével valósítunk meg.

© 2017. Agromix Kft. Minden jog fenntartva.
Agromix Terményszárító és Takarmánykeverő Kft.